Minust

Tere! Mina olen Kristi. Olen toidu ja aiandushuviline. Minu jaoks on olulised hooajalisus, puhas toit ja vastused toiduküsimustele ( mida?-kuidas?-miks?-millal? ja  kui palju?). 

Erialaselt olen õppinud alushariduse pedagoogikat ja nõustamist ning töötanud 10 aastat erinevates vanustes eelkooliealiste lastega. Olen lõpetanud  Annely Sootsi Tervisekoolis  toitumis- ja tervisenõustaja eriala ning samas koolis omandanud toitumisterapeudi kutse. Lisaks olen läbinud mitmeid lühikesi toitumist ja tervist puudutavaid koolitusi. Toitumisnõustaja ja -terapeudina tegelen personaalse toitumisnõustamise, kokkamisega sünnipäevade korraldamise  ja erinevate töötubade läbiviimisega.

Oma katsetusi toidumaailmas kajastan ka Facebookis.

Omast kogemusest tean, et õige söömine on oskus, mida on vaja õppida.

BLOGI

Chia magustoit

Chia magustoit

Meie pere laps liikme ja ka täiskasvanute lemmik magustoit on Chia magustoit. Peale ülihea maitse on sellel mitmeid tervistavaid omadusi.  Chia seemned on kõrge kiud- ja mineraalainete sisaldusega ning kasuliku omega-3 rasvahapeterikkad. Magustoitu lisatavad marjad ja...

Loe edasi
Ghee ehk selitatud või

Ghee ehk selitatud või

Olen pikemat aega otsinud rasvainet, mida kasutada ahjutoitudes ja praadimisel. Minu uus lemmik kvaliteetse külmpress oliiviõli ja kookosõli  kõrval on ghee ehk selitatud või. Gheed on ajurveeda traditsioonis kasutatud tuhandeid aastaid kui tervisetoitu. Meie mail on...

Loe edasi
Saame oma toitumisest teadlikumaks toidupäeviku abil.

Saame oma toitumisest teadlikumaks toidupäeviku abil.

"Meid määrab see, mida me korduvalt teeme. Seega, täiuslikkus pole tegu, vaid harjumus."                                                                                                                                                 -Aristoteles-Milline on lähtekoht,...

Loe edasi
Hapendatud salat

Hapendatud salat

Hapendatud köögiviljasalat on inimestele, kes hindavad hapukaid maitseid, tervislikku toitu, kiireid lahendusi ja kodust kokakunsti. Fermenteeritud köögiviljasalatit on hea lisada praadidele, toorsalatitele, leivale või kasutada supi valmistamisel. Oluline on olla...

Loe edasi

Võta minuga ühendust!

 

E-mail: kristi.kiiman@gmail.com

Telefon: +372 5599 045