Lehtkapsast on ohtralt ja see on nii tervislik. Osa läheb kuivatisse ja sealt talvevarudesse ( kasutan seda talvel erinevate küpsetiste sees maitse andja ja tervisliku rohejahuna). Osa läheb ahjuplaadile imemaitsvateks kalekrõpsudeks. Krõpsude valmistamine on lihtne ja maitseid on võimalik teha erinevaid. Mina kasutan maitsestajana alati oliivõli, soola ja sidrunimahla ning lisan siis vastavalt isule seesamiseemneid, küüslauku või erinevaid ürte. Kellel on olemas toidukuivati, siis soovitan krõpse teha sellega. Hea retsepti leiad siit.

Samm-sammuline juhend

I

Puhasta lehtkapsas, eralda rootsud ja rebi endale sobivad tükid ning aseta need suurde kaussi.

II

Sega lehtkapsas vähese oliivõli ja meelepäraste maitsestajatega. Ning laota küpsetuspaberiga ahjuplaadile.

III

Küpseta 130 kraadises ahjus 15-20 minutit. Vahepeal kindlasti sega ja lase ahjust aur välja. Eriti oluline on jälgida, et krõpsud ei läheks kõrbema. Naudi!